Musicalschool


  • Welkom bij Musicalschool Groningen!
  • De musicalschool biedt middelbare scholieren de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het gebied van theater en muziek. Ons doel is om uitdagende producties neer te zetten voor een breed publiek. Hiermee versterken wij de passie voor theater en cultuur bij onze deelnemers én ons publiek!
  • Theater is een kunstvorm die verbindt, die iets los kan maken bij speler en publiek. Musicalschool Groningen biedt kwalitatieve, inhoudelijke lessen waarin het plezier en de ontwikkeling van het zelfvertrouwen op de eerste plaats staan.
  • Wat houden de musicallessen in? Onder begeleiding van Marjon leer je de kneepjes van het vak, dus; zingen, dansen én acteren. Aan de hand van oefeningen, teksttoneel, improvisatie, het instuderen van dansen en liedjes word je begeleidt in je ontwikkeling. Er worden gastdocenten in gehuurd om je nog beter te scholen.
  • En elk jaar wordt afgesloten met een presentatie of kleine voorstelling.
    Eens in de twee jaar maken we een grote musicalproductie.
    Zie hier het musicalschoolarchief.         
  • Gedurende het jaar zijn er concerten.

voor wie?
middelbare scholieren vanaf 12 jaar

wanneer?
woensdag van 18.00-21.00u

waar?
Haydnschool/Haydnlaan

aanmelden/contact

tarieven 

   

 

 

 

 

 

De musicallessen worden georganiseerd door Muziekschool Marjon Geldof en vallen onder Stichting Musicalschool Groningen. De stichting is opgericht om vooral de financiele kant te verzorgen. Betalingen van de lessen zijn daarom op het gironummer van Stichting Musicalschool Groningen.
KvK 51491281

…………………………..