2023 A Twelfth Night

Gezocht: spelers voor

A TWELFTH NIGHT OF ZIE ZELF MAAR.

Een nieuw theaterproject gaat starten:
Twelfth Night of zie zelf maar.
A Twelfth Night of Driekoningenavond is een muziektheater-spektakel gebaseerd op Shakespeare’s Twelfth Night .In a Twelfth Night valt iedereen op iedereen, en genderrollen en regels worden omgebogen en uiteindelijk eindigt het verhaal in twee gelukkige huwelijken en…

Het verhaal wordt gespeeld en wordt gezongen.
De voorstelling wordt gespeeld in januari 2024

DOE JE MEE?
GEEF JE OP VOOR DE OPEN REPETITIE OP MAANDAG 25 SEPTEMBER.
Iedereen vanaf 15 jaar kan meespelen in onze producties, ongeacht je ervaring. We werken met zowel beginnende als gevorderde acteurs. Hier lees je hoe jij mee kunt spelen in een voorstelling van Musicalschool Groningen.
Om mee te doen, moet je auditie doen. Hieronder leggen we je uit hoe een auditie er uit ziet. Ook vind je op deze pagina hoe je je inschrijft voor een auditie. Helemaal onderaan vind je de repetitiedagen, zoals ze nu bekend zijn.

Wat is een auditie?
Een auditie is een soort sollicitatie. De regisseur kijkt naar de verschillende acteurs en stelt een cast samen die past bij de te maken productie. Je hoeft geen ervaring te hebben om auditie te komen doen. Wel moet je van theater houden en het leuk vinden om met anderen intensief toe te werken naar een professionele voorstelling.

Wat kost het?
Wie in een voorstelling mee speelt, betaalt een bijdrage. Hiermee betaal je voor het hele traject van repetities en voorstellingen. De hoogte van deze bijdrage is € 275,00. Musicalschool Groningen is een stichting zonder structurele subsidie en elke productie heeft een eigen begroting, waarin alle kosten opgenomen zijn. Wij zijn altijd bereid de deelnemersbijdrage toe te lichten. Bij tussentijds stoppen met een productie is er helaas geen mogelijkheid tot restitutie van het deelnamegeld.

Wij vinden dat geld geen reden mag zijn om van deelname af te zien: iedereen moet mee kunnen doen. Over de manier van betaling van je bijdrage en de mogelijkheden tot ondersteuning door bijvoorbeeld stimuleringsfondsen of de gemeente, kunnen we altijd met elkaar in gesprek.

Waar letten we op?
Als je in een voorstelling wilt spelen, moet je niet bang zijn om jezelf te laten zien, dus daar letten we op. Ook vinden we het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met de regisseur en met de andere auditanten. Wij zijn op zoek naar teamspelers. Het maken van een voorstelling is een prestatie van het collectief, niet van één persoon. Daarnaast betekent spelen bij Musicalschool Groningen hard werken, dus we willen weten of je dat ziet zitten.

Uitslag
Uiterlijk een week na je auditie hoor je of je bent ingedeeld en bepaal jij of je mee wilt spelen. Daarna ben je onderdeel van de voorstelling en wordt er op je gerekend.

Meld je aan
We ontvangen je graag bij de audities voor de voorstelling a Twelfth Night. Inschrijven voor de audities kan via het aanmeldingsformulier hiernaast, vanaf nu!

Repetitiedagen (onder voorbehoud)
ma 25 sept 20.00-22.00u
ma 2 okt
ma 9 okt
zo 15 okt 10.00-16.00u
ma 30 okt
ma 6 nov
ma 13 nov
ma 20 nov
zo 26 nov
ma  4 dec
ma 11 dec
ma 18 dec
ma 8 jan
zo 14 jan
zo 21 jan generale
za/zo 27/28 jan voorstelling

Of wil je liever zingen in een koor?? Klik hier voor informatie en aanmelding.